NO EXCUSE. I DIET.

NO EXCUSE. I DIET.

Meten is weten.

Dat geldt ook voor wie intensief met zijn lichaam en gezondheid bezig is! Wil je lichaamssamenstelling meten en verbeteren? De Dline Tanita weegschaal geeft je spier-, vocht- en vetmassa tot in het kleinste detail weer. Volg je vetpercentage en spiergroei op de voet.

LET’S GET LEANER TOGETHER.

Hoe kunnen we dat doen?

Meten is weten.

Dat geldt ook voor wie intensief met zijn lichaam en gezondheid bezig is! Je lichaamssamenstelling meten en verbeteren? De Dline Tanita weegschaal geeft je spier-, vocht- en vetmassa tot in het kleinste detail weer. Volg je vetpercentage en spiergroei op de voet.

Ben jij iemand die een perfecte start wil nemen, en daarbij best wel een helpende hand kan/wil gebruiken? Je wil je oude ‘ik’ achter je laten en werken aan een nieuwe, gezondere versie van jezelf?

Dan is deze formule voor jou ideaal!!

Onze meest uitgebreide en allesomvattende formule waarbij je heel nauw samenwerkt met jouw coach. Samen doelstellingen zetten en bereiken!

De opstart van jouw gold-abonnement begint met een persoonlijk intakegesprek van ruim 60 minuten. Zo hebben we voldoende tijd om jouw leef-, eet-, en sportgewoontes te leren kennen. Hiervoor rekenen we een eenmalige opstartkost van €20 aan.

Voor verdere vragen, kan je contact opnemen via info@healthfactor.be

Sportvoeding en Dieet

Het is wetenschappelijk bewezen dat, met onze dagelijkse voeding alleen, deze optimale omzetting onmogelijk is. Er is ook een groot verschil tussen mensen die niet sporten of wel sporten. En, zeker mensen die tot 4x per week sporten of dagelijks.

Onze hedendaagse voeding is immers voor een groot deel van zijn nutriënten beroofd. Het aanvullen van deze zo belangrijke nutriënten is dan ook de taak van onze geconcentreerde lijn sportvoeding.

Ontdek ons uniek detoxsysteem gebaseerd op nutritional intermittent fasting!

Detox systeem

Één van onze systemen die we volgen is een andere benadering van gewichtsbeheersing, waarbij verrukkelijke smaken worden gecombineerd met fantastische resultaten.

Voor aanvankelijk gewichtsverlies en de daaropvolgende gewichtsbeheersing blijkt de combinatie van Detoxdagen en Shake Dagen effectiever te zijn dan traditioneel diëten1.

Afwisselend vasten

Het belangrijkste voordeel van afwisselend vasten is gewichtsverlies of gewichtsbeheersing, maar in de praktijk blijkt het ook effectief te zijn voor vermindering van visceraal of buikvet.

Bovendien heeft onderzoek uitgewezen dat vasten het lichaam kan helpen om naar een soort van herstellende toestand over te gaan. Dit is een proces dat ‘autofagie’ wordt genoemd, waarbij oude cellen worden gerecycled. Het wordt beschouwd als een cellulair zelfreinigingsmechanisme dat voordelen voor de algemene gezondheid kan hebben.

Bekijk onze partner!

https://www.isagenix.com/

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info. Onze coache’s staan klaar om je op te vangen en wegwijs te brengen. Dit kan met of zonder supplementatie.

DOE VOORDEEL MET DE HEALTHFACTOR VIP CARD!

SAMEN JOUW DOEL BEREIKEN.

Met onze flexibele lidmaatschappen zorgen we samen dat je jouw doel bereikt!